Uitnodiging (gratis) Djopzz VC Zwolle Topvolleybal

Uitnodiging (gratis) Djopzz VC Zwolle Topvolleybal

Voor de Week van de Vitaliteit maakt Djopzz VC Zwolle Topvolleybal het mogelijk om gratis een wedstrijd te bezoeken. Tijdens de wedstrijd is er een speciaal ‘Week van de Vitaliteit-vak’ op de tribune. Je ontvangt een leuke goodiebag mede samengesteld door de hoofdsponsor Djopzz en krijgt gratis toegang tot de wedstrijd: Djopzz VC Zwolle Topvolleybal – Booleans/ VV Utrecht op zaterdag 8 april, 20.00 uur in het Landstede Sportcentrum.

Vind jij het leuk om een keer samen met je vrienden, klasgenoten, teamgenoten of familie een wedstrijd op het hoogste niveau te aanschouwen? Meld je dan aan. Aanmelden kan door een bericht te sturen naar marketing@vczwolletopvolleybal.nl

Djopzz VC Zwolle Topvolleybal

Crowdfunding Djopzz VC Zwolle Topvolleybal
Als club en als speelsters hebben wij dromen en ambities, daar wordt elke dag hard aan gewerkt. Om deze prachtige huidige structuur te behouden, te verbeteren en om daarnaast de dromen te kunnen waarmaken is er een stevig fundament nodig.

Wil jij bijdragen aan een duurzamer topsportklimaat zodat volleybaltalent de kans krijgt zichzelf te ontwikkelen en te presenteren in Regio Zwolle? Dat kan! Bedrijven, individuen, vrienden of familie, iedereen die in ons gelooft en die onze talenten wil ondersteunen kan via deze link doneren.

Tobias Sybesma Foundation
Als je ons steunt via deze Crowdfunding actie, steun je tegelijkertijd ook de Tobias Sybesma Foundation in de strijd tegen hersenstamkanker. Van ieder gedoneerd bedrag gaat er 5% naar de foundation.