Fitboek

Fitboek

De voorbeeldfunctie van topsporters is groot. Zeker als het gaat om kinderen. Daarom is er een vragenlijst door kinderen in de leeftijdsgroep 6 t/m 12 jaar opgesteld voor de topsporters met vragen als: waarom ben jij begonnen met sporten, hoe ben jij zo goed geworden, wat is jouw lievelingseten, eet je elke dag groeten en meer leuke vragen.

Deze vragen zijn beantwoord door een zestal topsporters van PEC Zwolle (Vrouwen), Landstede Hammers en Regio Zwolle Volleybal. Ook laten zij hun favoriete oefening zien, welke de kinderen door het scannen van een QR-code kunnen bekijken en daarna natuurlijk zelf kunnen uitvoeren.

Deze vragen, de video’s en meer praktische tips over gezonde voeding, beweging en meer leuke informatie is gebundeld in het Fitboek ‘Samen Gezond & Fit’. Met als doel om kinderen vooral te inspireren en (nog) bewuster te maken van deze onderwerpen.

Klik op de onderstaande afbeelding om het Fitboek te bekijken en te downloaden.

Fitboek een initiatief van

Het Fitboek is een initiatief van Regio Zwolle United en is samengesteld in samenwerking met SportService Zwolle, Landstede Hammers en Regio Zwolle Volleybal.